News & Publications

Anniversary

September 23, 2016

From 23-25 September 2016 the 15th 15th anniversary of the Jocky Club School of Public Health and Primary Care was celebrated.

A Systematic Comparison of Linear Regression-Based Statistical Methods to Assess Exposome-Health Associations.

May 24, 2016

L. Agier, L. Portengen, M. Chadeau-Hyam et al. Environmetnal Health Perspectives. 2016 May 24.

CUHK Forms Tri-continental Partnership with University of Toronto and Utrecht University for Innovative Solutions on Urban Issues

May 16, 2016

All over the world, more and more people are living in cities and urban issues such as environmental health, the planning of future cities, and migration are becoming increasingly important in societies.

U of T joins with European, Asian universities to tackle urban issues

April 26, 2016

Urban issues were the main topic of discussion as U of’T President Meric Gertler met with Utrecht University President Marjan Oudeman and Chinese University of Hong Kong President Joseph Sung in in Utrecht, Holland recently.

Universiteit van Utrecht neemt deel in onderzoek naar gezonde steden

April 12, 2016

De universiteiten van Utrecht, Toronto en Hong Kong gaan gezamenlijk onderzoek doen naar gezond leven in de stad.

Polsbandje moet beeld geven over gezondheidsrisico’s in de rusteloze stad

April 10, 2016

De universiteiten van Utrecht, Hong Kong en Toronto willen de gezondheidsrisico's van de stad in kaart brengen. Vandaag wordt hiervoor een overeenkomst getekend.